Dele

HALVGROVE PIZZASNURRER

Oppskrift på pizzasnurrer bakt med tørrgjær

En oppskrift på halvgrove pizzasnurrer med surdeig, bakt i en langpanne. Perfekt å servere til en hyggelig TV-kveld med familien, som turmat eller i en barnebursdag.

De halvgrove pizzasnurrene er bakt med bakeklar surdeig og pizzagjær. Har du ikke pizzagjær, kan du bruke blå tørrgjær. Pizzagjæren gjør deigen slappere og dermed lettere å kjevle ut.

VIL DU HELLER LAGE SURDEIG FRA BUNNEN AV?se vår oppskrift på grov surdeigskultur

Nystekte halvgrove pizzasnurrer i langpanne.

Tilberedningstid
180 min

Porsjoner
7

Ingredienser

Fremgangsmåte

Start med å forvarme stekeovnen til 230 grader.

Ha alle ingredienser i en bakebolle, og elt deigen sammen med eltekrok i 10 - 15 minutter på lav/middels hastighet til du får en smidig deig som slipper bakebollen. Dekk til bollen med plast og hev deigen i ca. 60 minutter, eller til den er dobbelt så stor.

Kjevle pizzadeigen til et rektangel ca. 50 x 30 cm. Stryk først på pizzasaus, strø på raspet ost, eksempel stekt kjøttdeig og litt finhakket løk og paprika. Rull sammen til en pølse og del den opp i 15 like store snurrer. Fordel snurrene i en langpanne med bakepapir og strø litt revet ost på toppen.

Dekk til med plast og la snurrene etterheve i ca. 60 - 90 minutter, eller til de er dobbelt så store.

Stek på nederste rille i ca. 20 - 30 minutter eller til de har fått en fin og gyllen farge.

TIPS!

Ved bruk av Idun Mors hjemmebakte - Ferskere bakst vil snurrene holde seg ferske og fine lenger. Fint hvis du tar med pizzasnurrene ut på tur!

Hvis du vil lage mange snurrer av gangen og skal steke mer enn ett brett i ovnen, kan du sette den på 200 grader varmluft.

Relaterte produkter