Nugattisnurrer

Hvetesnurrer med Nugatti smaker kjempegodt og er likt av både store og små!
Nugattisnurrer
porsjoner20

Ingredienser

Gjærdeig:

Fyll:

Pensling:

  • 1 stk sammenvispet egg med 1 knsp salt

Pynt:

  • 1 neve perlesukker (kan erstattes med f.eks hakkede hasselnøtter)

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en bakebolle med smuldret gjær. Elt deigen sammen med ertekrok i ca. 10 - 15 minutter til deigen er smidig og slipper bakebollen. Dekk bollen med plast og la deigen forheve i ca. 30 minutter.
  • Kjevle deigen ut til et rektangel ca. 30 x 60 cm. Smør Nugatti utover hele flaten og rull sammen fra langsiden. Skjær rullen i ca. 2 cm tykke skiver og legg på et stekebrett med bakepapir. Dekk til og etterhev snurrene i ca. 60 - 90 minutter. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader.
  • Stek snurrene på midterste rille i ca. 12 - 15 minutter til de har fått en gyllen og fin farge. Avkjøl snurrene på rist etter steking.
  • Dekorer snurrene med perlesukker, hakkede hasselnøtter, eller annen valgfri topping.

Notes

Tips!

Ved bruk av Idun Mors Hjemmebakte - Ferskere bakst, vil snurrene holde seg ferske og fine lenger!
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top