PIZZA PÅ GRILLEN
Lær hvordan du steker pizza på grillen. Grill med lokk, pizzastein og en god pizzabunn…
Taco er blitt en populær rett og kose seg med i helgene – spesielt blant barnefamiler. Det er jo slik at man gjerne får noen rester igjen, og disse kan du bruke til å lage en tacopizza dagen etter. Det gir dobbelt tacolykke!
Pizza er lett å lage selv og det tar ikke lang tid. Det er selve hevingen som tar tid, men man bruker ikke mer enn halvannen time totalt sett, og resultatet blir veldig godt.
Man kan enklet lage tacopizzaen vegetarisk, ved å bytte ut vanlig ost, rømme og kjøttdeig med vegetariske varianter. Her finnes det gode erstatninger å på kjøpt i de fleste butikker.
LES OGSÅ: Dette kan erstatte kjøtt når du lager vegetarmat
Hvilken pizzabunn fortrekker du?
Velg den bunnen du vil lage og lag den etter beskrivelse i oppskriften innen du legger på toppingen.
OPPSKRIFTER:
Start med å lage en av pizzabunnen som er listet over og lag den etter beskrivelse i oppskriften. Mens pizzadeigen hever, forstek kjøttet i en stekepanne med tacokrydderet og sett til siden.
Etter at du har kjevlet ut pizza bunnen, enten i en langpanne eller som porsjonspizzaer, stryker du først på tacosausen på pizzaen. Deretter fordeles det stekte kjøttet, grønnsakene og knust nachochips.
Stek pizzaen i en forvarmet ovn i ca. 10 - 15 minutter. Legg på små klatter med rømme og servér.
Vel bekomme!