Dele

RISBOLLER

Verdens beste risboller lager du selv

Risboller er enkelt å lage og faller godt i smak hos både barn og voksne. De er populære i barneselskaper, og er ofte å finne på kakebordet til jul. I denne oppskriften bruker vi kakao i stedet for kokesjokolade.

Risboller i små muffinsformer.

Tilberedningstid
30 min

Porsjoner
35

Ingredienser

Fremgangsmåte

Start med å smelte defiafett i en kjele og sett til siden for litt avkjøling.

Bland sammen egg, melis, kaffe og kakao i en bakebolle og rør godt sammen. Hell i det smeltede delfiafettet og puffet ris. Rør det hele sammen til en jevn masse.

Mens blandingen fortsatt er varm, sett små topper med risboller i små muffinsformer med hjelp av to spiseskjeer. Pynt gjerne risbollene med litt kakepynt innen de stivner helt og avkjøl risbollene i kjøleskapet.

TIPS!

Risbollene oppbevares best kjølig i en lufttett boks.