Dele

PROTEINRUNDSTYKKER

Oppskrift på proteinrundstykker

Mettende, proteinrike og utrolig gode proteinrundstykker. Chiafrøene bidrar til konsistensen med en ekstra liten krunsj!

Ønsker du å finne ut hvor grove rundstykkene eller brødene du baker er? Legg inn vekten på de forskjellige meltypene, korn og kli i oppskriften din i vår brødkalulator, og sjekk resultatet!

Proteinrundstykker

Ingredienser

  • 3 stk egg
  • 250 g cottage cheese
  • 70 g Sammalt hvetemel, fint eller grovt
  • 100 g lettkokte havregryn (store)
  • 18 g chiafrø, tørket
  • 1.5 ts bakepulver
  • 1 ss rapsolje
  • 0.5 ts salt

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 180 grader med vanlig over- og undervarme.

Bland alle ingrediensene sammen, og fordel massen på 9 rundstykker på et stekebrett med bakepapir.

Rundstykkene stekes i ca. 25 minutter og avkjøles etter steking.