Pizza med røkelaks

Hjemmelaget pizza med røkelaks Hvit pizza med røkelaks er et godt (og kanskje sunnere) alternativ til de mer typiske pizza-toppingene. I denne oppskriften bruker vi røkt laks, men man kan gjerne bruke både salmalaks, kokt torsk, røkt ørret eller utvannet klippfisk som alternativer. Supert hvis man har noe til overs i kjøleskapet, og gjerne vil […]
Pizza med røkelaks
porsjoner3

Ingredienser

Topping:

  • 200 g kremost med urter
  • 3 ss creme fraiche
  • 100 g chevre i tynne skiver
  • 6 ss hakket vårløk
  • 200 g røkelaks
  • Revet mozzarella
  • Rå spinat
  • + salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Klikk på linken til den pizzabunnen du vil lage (i listen over), og følg fremgangsmåten for å bake den valgte pizzabunnen.
  • Etter at du har kjevlet/trykket ut pizzabunnen: rør inn 3 ss creme fraiche med kremosten, og fordel blandingen utover bunnen.. Deretter har du på revet mozzarella, og chevre i tynne skiver.
  • Stek pizzaen i ca 10 minutter på nederste rille i ovnen. Etter steking legger du på røket laks i tynne skiver. Strø over med rå spinat og finhakket vårløk i tynne skiver - og server!

Notes

TIPS!

Litt rømmedressing smaker godt til denne pizzaen. Rør sammen litt rømme og melk, slik at blandingen blir tynnere og drypp over pizzaen innen servering.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top