Dele

PIZZA MED KJØTTDEIG

Verdens beste hjemmelagde pizza lager du selv!

Pizza med kjøttdeig er en klassiker og er vel kanskje den pizzaen det lages mest av i de tusen hjem. Bruk denne oppskriften på pizzabunn som basis, og topp den med det du liker aller best å ha på. Denne pizzaoppskriften er i utgangspunktet for to personer, men kan selvsagt dobles hvis det er flere som skal spise.

Hjemmelaget pizza med kjøttdeig og smeltet ost på en bakerist.

Tilberedningstid
120

Porsjoner
2

Ingredienser

Pizzabunn:

Fremgangsmåte

Vei opp de tørre ingrediensene og legg i en bakebolle. Tilsett olje og vann. Elt deigen sammen med eltekrok på lav/middels hastighet i ca. 8 - 10 minutter eller elt for hånd til deigen er smidig og glatt.

Hev deigen tildekket til dobbelt størrelse. Forvarm ovnen til 230 grader.

Del deigen i to (eller flere) like store deler og form ut til pizzabunner med hånden, eller bruk en kjevle. Legg bunnene på stekebrett med bakepapir. Smør på et tynt lag med hjemmelaget pizzasaus og ha på revet ost, halvstekt kjøttdeig, cherrytomater og eventuelt annet godt som du liker på pizzaen.

Stek pizzaene på midterste rille i ovnen til den har fått en fin farge i ca. 10 minutter.

Relatert produkt til pizzaen med kjøttdeig: