Hvit sjokoladebrownies er laget av hvit sjokolade og har en mildere smak enn brownie med mørk sjokolade. Ønsker du heller å lage kaken med mørkere sjokolade, kan du bytte ut den hvite sjokoladen med en annen.
Forvarm ovnen til 180 grader. Smelt smør i en kjele og sett til siden. Rør inn hakket hvit sjokolade til den er smeltet.
Pisk sammen egg, sukker og vaniljefrøene. Rør sjokoladesmøret inn med eggemassen og sikt i melet og bakepulveret. Rør sammen til en jevn røre. Vend til slutt inn hakket sjokolade, marsipan og valnøtter i deigen.
Legg stekepapir i bunnen av en lav bakeform (ca. 24 x 24 cm) og fordel røra i formen. Stek kaken på midterste rille i ca. 40 - 50 min. og avkjøl etter steking.
Pynt kaken med pisket krem og friske bær, eks jordbær!