Dele

HALVGROVE RUNDSTYKKER MED URTER

Verdens beste rundstykker baker du selv!

Halvgrove rundstykker med urter smaker ekstra godt. Rundstykkene kan nytes til frokostbordet, i matpakken eller ved siden av et måltid. Ønsker du å bake rundstykkene uten urter, går det like fint!

LES MER OM URTER

Halvgrove rundstykker med urter i en en metallkurv.

Tilberedningstid
180 min

Porsjoner
20

Ingredienser

DEIG

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en bakebolle. Elt deigen sammen med eltekrok på lav/middels hastighet i ca. 13 minutter. Tilsett de hakkede urtene og elt videre i 2 minutter til deigen er smidig og slipper bakebollen. Man kan også elte deigen for hånd, men da må du påregne omkring dobbelt så lang eltetid.

Dekk bakebollen med plast og la deigen forheve i ca. 30 - 45 minutter. Forvarm i mellomtiden ovnen til 210 grader.

Del deigen i to like store deler og trill ut til to lange “pølser”. Del hver "pølse" opp i ca. 10 biter á ca. 85 g og form til rundstykker. Legg rundstykkene på stekebrett med bakepapir. Dekk brettene til med plast og sett til etterheving i ca. 60 - 90 minutter eller til de er dobbelt så store.

Stek rundstykkene midt i ovnen i ca. 15 minuter og avkjøl på rist etter steking.

Baketips!

Ved å bruke bakehjelpemiddelet som heter Idun Mors hjemmebakte - ferskere bakst, vil rundstykkene holde seg ferske og fine lenger!

Relaterte produkter