Dele

GLUTENFRITT MATPAKKEBRØD

Oppskrift på enkelt hverdagsbrød

Et glutenfritt matpakkebrød som i tillegg er fri for egg og melk. I denne oppskriften bruker vi Pofiber som består av tørket potet som gir et saftigere bakverk.

Nystekt glutenfritt matpakkebrød.

Porsjoner
2

Ingredienser

Gjærdeig:

Fremgangsmåte

Bland alt det tørre i en bakebolle. Tilsett olje og vann og elt deigen sammen i 5 minutter i en kjøkkenmaskin. Det skal være en litt løs deig.

Hell deigen i to godt smurte brødformer á ca. 1,5 liter.

Dekk til og hev brødene i ca. 30 minutter. Forvarm i mellomtiden stekeovnen til 200 grader med vanlig over- og undervarme.

Stek brødene på nederste rille i ovnen i ca. 30 - 40 minutter.

Avkjøl brødene på rist etter steking.

Tips!

Skjær brødet i skiver, frys det ned og ta opp brødskiver etter behov. På den måten bevarer du brødet lenger!

Relaterte produkter: