Dele

GLUTENFRI RUNDSTYKKER

Oppskrift på glutenfri rundstykker

Glutenfri rundstykker bakt med Cottage Cheese er også proteinrike. Disse er lette å lage, og er ferdige på under en halv time.

Glutenfri rundstykker med ost og paprika.

Tilberedningstid
30 min

Porsjoner
10

Ingredienser

  • 250 g Cottage Cheese
  • 4 stk mellomstore egg
  • 2 ts bakepulver
  • 0.5 dl melk
  • 250 g lettkokte glutenfrie havregryn
  • 2 ss maismel

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 220 grader med vanlig over- og undervarme.

Rør sammen alle ingredienser i en stor bolle.

Form til 10 like stor boller med rene hender og legg på et stekebrett med bakepapir.

Stek de glutenfrie rundstykkene midt i ovnen i 20 minutter og avkjøl på rist etter steking.

Smør på godt smør og ditt favorittpålegg og nyt!

TIPS!

Rundstykkene oppbevares best i kjøleskapet.