Dele

Frokostlapper med havregryn

Oppskrift på frokostlapper med havrgryn

Frokostlapper med havregryn, frisk frukt, nøtter og honning er kanskje ikke den sunneste frokosten, men den beste! Det er lov å kose seg litt ekstra i helgene med noe annet en gang i mellom. Lapper med havregryn er ikke det verste valget – og så smaker det så godt!

Nystekte frokostlapper med havregryn.

Tilberedningstid
45

Porsjoner
15

Ingredienser

Lapperøre:

Fremgangsmåte

Smelt smøret og sett til siden. Visp egg og sukker sammen i en bakebolle

Rør inn i egg- og sukkerblandingen med kulturmelken og rør inn det smeltede smøret. Rør deretter inn mel og havregryn med natron, litt etter litt, til en jevn røre.

Smelt litt smør i pannen og legg en stor skje røre i pannen. Jevn ut og stek lappene jevnt på begge sider. Lappene er klare til å snus når de bobler lett på oversiden.

Servér gjerne lappen med frisk frukt, hakkede nøtter og honning!

Relatert produkt til frokostlappene: