Dele

ARME RIDDERE

Oppskrift på arme riddere

Når man baker hjemmelaget brød er det synd om noe blir tørt og havner i søpla. Ikke er det bra for miljøet eller lommeboka heller. Da er arme riddere en super løsning, og finnes det en diggere måte å bruke opp restebrød på? Fantastisk til lunsj på hjemmekontoret, eller til helgefrokosten.

Både fint og grovt brød fungerer kjempefint til arme riddere. I denne oppskriften brukte vi matpakkebrød. Du kan også bruke restene av pannekakerøra og dyppe brødskivene i den.

Arme riddere

Porsjoner
2

Ingredienser

  • 4-6 skiver brød (både fint og grovt fungerer topp)
  • 2 stk egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1.5 dl melk
  • 1 ts kardemomme
  • Smør til steking
  • Bær, lønnesirup, yoghurt eller syltetøy til servering

Fremgangsmåte

Skjær opp brødskivene. Pisk alle ingrediensene sammen og dypp en brødskive av gangen i røra.

Stek skivene i smør på medium varme til de er gylne på begge sider. Server varme med deilig tilbehør.