IDUN ISKREM- OG DESSERTSAUSER

Dette har vi gledet oss til å fortelle, og endelig har tiden kommet. Vi tar over produktene som tidligere ble solgt under merkenavnet Freia, og lanserer Idun Iskrem- og dessertsauser i dagligvare! 

Idun Iskrem-og dessertsauser

Idun Iskrem-og dessertsauser

De kjente og kjære flaskene med iskrem- og dessertsauser har i alle år blitt produsert på Iduns fabrikk i Rakkestad. Det skal vi selvsagt fortsette med, og dermed sikre at produktene vil være av samme toppkvalitet, og viktigst av alt: med like god smak som de alltid har hatt.

Lanseringen består av følgende seks varianter: Karamell, Sjokolade, Sjokoladetrekk (stivner på isen), Lakris, Jordbær og Fudgesaus med karamellsmak.

De tre førstnevnte vil være å finne i de alle fleste dagligvarebutikker, mens de tre siste finnes i COOP Obs og COOP Mega, samt i utvalgte COOP Extra og COOP Prix-butikker.

Iskrem-og dessertsauser

 

Iskrem- og dessertsausene passer selvfølgelig perfekt som topping til iskrem og kaker, men gir også en ekstra smakfull piff til både milkshakes og iskaffe. Karamellsausen er en favoritt til julens karamellpudding, og det samme gjelder for jordbærsausen på riskrem.

Har du spørsmål om produktene, eller ønsker / forslag til nye smaker vi burde lansere, så setter vi stor pris på om du tar kontakt!

Vi gleder oss over denne lanseringen – og håper du finner din favoritt på butikkhyllene i løpet av høsten 2021!