IDUN ISKREM- OG DESSERTSAUSER

Idun Iskrem- og dessertsauser setter smaken på alt fra 17.mai-feiringen og sommerfesten - til hjemmekosen en varm sommerkveld!

Idun Iskrem-og dessertsauser

Idun Iskrem-og dessertsauser

Når vi samler venner og familie rundt festbordet, så skal det bugne av masse godt! Deilig iskrem hører til på 17.mai- og sommerfesten, og fra Idun får du sausene som virkelig gir det lille ekstra til feiringen. En av våre bestselgere er Idun Sjokoladetrekk, som stivner på isen. Det smaker helt fantastisk godt, og er skikkelig stas å servere til både store og små. Vi anbefaler også Idun Fudgesaus, som vi mener har alt: en fantastisk smak og fylde, som tar desserten til nye høyder!

De kjente og kjære flaskene med iskrem- og dessertsauser har i alle år blitt produsert på Iduns fabrikk i Rakkestad. Det skal vi selvsagt fortsette med, og dermed sikre at produktene vil være av samme toppkvalitet, og viktigst av alt: med like god smak som de alltid har hatt.

Iskrem-og dessertsauser

Vår portefølje består av følgende seks varianter: Karamell, Sjokolade, Sjokoladetrekk (stivner på isen), Lakris, Jordbær og Fudgesaus med karamellsmak.

De tre førstnevnte vil være å finne i de alle fleste dagligvarebutikker, mens de tre siste finnes i COOP Obs og COOP Mega, samt i utvalgte COOP Extra og COOP Prix-butikker.

Iskrem- og dessertsausene passer selvfølgelig perfekt som topping til iskrem og kaker, men gir også en ekstra smakfull piff til både milkshakes og iskaffe. Karamellsausen er en favoritt til julens karamellpudding, og det samme gjelder for jordbærsausen på riskrem.

Har du spørsmål om produktene, eller ønsker / forslag til nye smaker vi burde lansere, så setter vi stor pris på om du tar kontakt!

Vi  er stolte over våre norskproduserte produkter, og håper du finner din favoritt på butikkhyllene!