Skip to main content

Grove rundstykker

Grove rundstykker
print
Skriv ut
Temperatur
200 ºC
Steketid
10-12 min

Grove hverdags-rundstykker som passer ypperlig til frokost, i matpakka eller på tur.

Ingredienser:

Antall: stk

4,5 dl lunkent vann
1,5 ss fiberhusk
50 gram gjær
50 gram meierismør
4 ss soyaolje
500 gram grovt mel

Slik gjør du:

  1. Ha i halvparten av vannet i en bolle og tilsett fiberhusken.
  2. Rør ut gjæren i resten av vannet. Smelt smøret og tilsett melet og bland det godt med fiberhuskblandingen.
  3. Sett deigen til heving i ca 30 minutter.
  4. Form til rundstykker og sett de på en bakepapirkledd plate. La rundstykkene stå noen minutter før de settes i ovnen.
  5. Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 ºC.
  6. Avkjøles på rist.

TIPS! Bytt ut det grove melet med glutenfritt mel, hvis du ønsker rundstykker som er tilpasset de med glutenallergi.

Kategori

Oppskrifter

More recipes image