Skip to main content

Grove fiber-rundstykker

Grove rundstykker
print
Print
Bookmark and Share
Temperatur
200 ºC
Steketid
10-12 min

Passer ypperlig til frokost, i matpakka eller på tur.

Ingredienser:

Antall: stk

4,5 dl lunkent vann
1,5 ss fiberhusk
50 g fersk gjær original
50 g meierismør
4 ss soyaolje
500 g grovt mel

Slik gjør du:

  1. Ha i halvparten av vannet i en bolle og tilsett fiberhusken.
  2. Rør ut gjæren i resten av vannet. Smelt smøret og tilsett melet og bland det godt med fiberhuskblandingen.
  3. Sett deigen til heving i ca 30 minutter.
  4. Form til rundstykker og sett de på en bakepapirkledd plate. La rundstykkene stå noen minutter før de settes i ovnen.
  5. Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 ºC.
  6. Avkjøles på rist.

TIPS! Bytt ut det grove melet med glutenfritt mel, hvis du ønsker rundstykker som er tilpasset de med glutenallergi.